Καλωσορίσατε στην MAN TopUsed

Καλωσορίσατε στην MAN TopUsed, τη διεθνή εμπορική μάρκα της MAN Truck & Bus AG στα μεταχειρισμένα οχήματα.

Διαθέτουμε μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα υψηλής ποιότητας από όλες τις μάρκες και όλων των μοντέλων (φορτηγά και λεωφορεία) σε περισσότερες από 30 χώρες στα συνολικά 36 ιδιόκτητα κέντρα MAN TopUsed . Αναζητήστε και βρείτε το μεταχειρισμένο φορτηγό ή λεωφορείο που θέλετε πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό εργαλείο εύρεσης οχημάτων και βρείτε το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πέρα από την υψηλή ποιότητα των οχημάτων, προσφέρουμε μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως πανευρωπαϊκές εγγυήσεις για μεταχειρισμένα οχήματα, εξατομικευμένες λύσεις χρηματοδότησης, συμβάσεις επισκευής και συντήρησης προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας ή ακόμα και προσαρμοσμένες τροποποιήσεις των οχημάτων. Οι ειδικοί της MAN TopUsed στα κέντρα MAN TopUsed βρίσκονται στη διάθεσή σας για να λύσουν κάθε απορία σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κέντρα TopUsed εδώ.

Όλα τα οχήματα που έχουμε διαθέτουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά: γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για αυτά, έχουν περάσει από τεχνική επιθεώρηση και παρέχουν κορυφαία ποιότητα στη σωστή τιμή. Επειδή γνωρίζουμε και τις ανάγκες σας, γνωρίζουμε τον κλάδο σας καθώς και τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Θα ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε την κατάλληλη λύση μεταφοράς για εσάς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχει η MAN TopUsed στο πλαίσιο των υπηρεσιών MAN TopUsed.